Member Kamcing Anak Haji Amir

Sabtu, 14 November 2009

Ke Rumah Wak Nab 1

Kisah benar yang pernah dilalui oleh Ijal dan Daud... Akhirnya berjaya jugak menyiapkan Kartun ni....Walaupun semalam tidur lewat lagi...
Moga terhibur...



5 ulasan:

fazlinda berkata...

bestnye lawak ni. lawak antara planet kate pija. kami anak-beranak ketawa terbahak2 baca komik ni. pija kate lain kali buat lagi komik camni, paknjang.

bergeliga jugak adik2 aku ni walaupun depa la yg paling nakal sekali. yg tak tahan tu bila baca yg abah marah2 tu. betul2 real la....

TAHNIAH KEPADA YG EMPUNYA BLOG....teruskan usaha anda untuk blog anak2 hj amir ni.... sekali lagi tahniah!!!!!

## tak boleh klik kat part 1 & 3, tapi kami zoom page sampai 150%, walaupun x berapa clear, tapi masih boleh bace.......

faizal berkata...

kui kui kui, akhirnya kisah aku dan daud terbuku jgak. wlaupn jd bhan ketawa masa raya aritu. tetibe je dh di doumentasikn. haahahaa abg aku ni best la sambil aku berkate "KAU KAN ABANG". cayalah. kene byk crite lagi crite dulu2 nih. scan kene guna resolutin tinggi skit br tk blur. adios.... Ejal

imah berkata...

hahaha..best2..berbaloi-baloi..nti bleh lak buat kartun imah plak..hehehe..nasib baik otak depa ni bergeliga gak..kl x,tgu la kt beruas 2..lg kna marah ngn abah..
imah bg 5 bintang =)

faizah berkata...

best la komik ni, takde dijual di mana2 kedai mamak. lagi satu, lagu background tu memang best, teringat kat mak....

Amir daud berkata...

suka3...mekaseh skali lg trutama kpd ank hj amir yg ke 5 iaitu fadzly@abg lee..dan pengundi2 yg mengundi crita ini sehingga terkeluarnya crita ini...best tol..apa yg tjdi dlm blog tu mmg sama yg daud n abg ijal lalui..mkaseh abg lee..jom mancing ikn puyu kt sungai..huhuhuhuh

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails