Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 11 Jun 2013

Tahniah Bro..!

Dalam FB memang semua kawan-kawan dah pun mengucapkan tahniah kat kawan satu sekolah aku sorang ni Zainuddin Bin Lot ( Deeno Zoff )yang dah berjaya mengharumkan nama negara. Dia telah berjaya menawan puncak Everest bersama-sama team FELDA.

Aku baru berkesempatan, sebab terlampau sibuk sangat sekarang ni. Pasal dia ni aku dah pernah tulis dah pada tahun 2011, klik link. Masa tu aku dah dapat rasa yang mamat ni InsyaAllah akan sampai puncak Everest sebab dia dah banyak menawan gunung-gunung seantero dunia sebelum tu.

Apapun Tahniah la aku ucapkan kat ko, Budin...All the best..!

Gambar dia aku cilok dari dia punya FB...
]

***Tak lama lagi dapat gelaran Datuk....hehehhe

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

salam
singgah pagi selasa
sory sangat2 hari ini anum bz skit

Khai♥Rin : anies berkata...

hebat hebat!
tahniah!

Azian Elias berkata...

assalam..

apa ni yg sama2 pegi baru2 ni ke? yg ada meninggal tu...

fadzli Amir berkata...

Kak Yan, team yang sebelum tu...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

Wah..Congrats Bro....tak sangka salah sorang pendaki Everest tu ex-Student SMKRS ...bangga 2-3 saat .. hihihihi :P

Knor berkata...

tahniah..

Halimaton Ibrahim berkata...

Assalamualaikum,
Tahniah buat sahabat Yob tu. Naik bukit pun akak merungut, ni kan pulak gunung, idok ler!

Daddy Ziyyad berkata...

Tahniah buat kawan bro, Deeno Zoff :)

Kita semua rakyat Malaysia tumpang bangga dgn pencapaian beliau

seharum kasturi berkata...

lumrahnya begitu . bla dah berjaya harumkan nama negara akan dpt anugerah datuk ...

ieja amieja berkata...

tahniah jgk buat beliau ..selain mengharumkan nama negara, nama felda pun harum sama..terbaek!!

khairul hassan berkata...

tahniah tumpang gembira juga

missShila Nget berkata...

dia open table tak..?

dapat 50k kan..?

pehhh..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails