Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 26 Februari 2013

Hari Keluarga Haji Amir- Berkayak ( Photo )

Memang best sangat berkayak ni, apatah lagi bersama-sama keluarga. Memang happening. Memula tu memang macam tak berapa best masa nak mengangkat kayak yang berat tu ke dalam air. Bila tengok anak-anak aku dan anak-anak sedara yang lain yang berkayak sampai tak mau naik, terus aku pun try sekali.. Memang best..!..Walaupun sakit pinggang dan bahu...

Kata tuan punya chalet, kami boleh berkayak kat sungai belakang tu, tapi agak bahaya sebab takdak bot pengiring untuk memantau keselamatan, jadik kami pun berkayak la dalam kolam bekas diorang menternak ikan ni....Memang sesuai la untuk amatur macam kami, apatah lagi ramai bebudak yang nak naik..Jom kita layan gambar...

Nabil yang mula-mula turun dengan Angah...

Kayuh jangan tak kayuh...

Memang bergaya untuk yang first time macam kami...

Achik dan Naufal.....apa yang Achik gelakkan tu..

Mula-mula semua beratur untuk mengambil giliran, pastu tak boleh tunggu terus keluarkan lagi kayak..Thanks Adik yang banyak membantu..

Angah...Solo..

Rasanya ni gambar terbaik..! Macam pro je gayanya...Angah

Aku dan Uqaiel..

Lagi Achik dan Naufal..

Safwan dan Mak Uda Pinny..

Nanti boleh berkayak di Sungai Rejang..

Abah, para ibu dan anak-anak kecil yang hanya memerhatikan dari pelantar..

Imah dan Pija, sambil di guide oleh Angah..

Lagi Imah dan Pija..

Abah dan Kak Lili...kalau tebing tu tak tinggi rasanya Abah dah boleh naik dah kayak ni...

Lagi abah dan anaknya...



Daud dan Aina...

Abang Yus dan Basyirah..

Naufal dan Achik...

Dengan Nabil pulak, dia malas dah nak kayuh...

Rasanya Kak Linda dan Basyirah yang membuat adegan melanggar tebing tu, dia ingat nak naik terus ke tebing tu...

Irfan dan Daud..

Satu keluarga..

***Gambar Adik tengah berkayak tiada dalam simpanan...Bila lagi nak berkayak..?

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

HAPY TIME

The ShomeL TwinZ berkata...

best2....:)

Anak Pak Muin berkata...

tgk gamba da rase best.. :)

Amir faiez berkata...

xpala..nk wat cna..da xdak gmbaq..

Amir faiez berkata...

huhu...gambaq xdak...huahua..

Azian Elias berkata...

lamanya tak singgah... best nya berkayak..zaman moda2 dulu ada lah.. kat mane ni? macam teringin nak bawak bebudak lahh..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails