Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 14 Februari 2013

Alhamdulilah, semuanya berjaya..!

Terasa cepat masa berlalu. Diam tak diam berlalu sudah 3 hari 2 malam, Hari Keluarga Haji Amir yang telah dirancang beberapa bulan lalu. Alhamdulillah....bersyukur sangat-sangat kerana aku ada ahli keluarga yang memang sporting yang bersama-sama menjayakan Hari keluarga bagi tahun 2013 ni.

Terasa amat berbaloi, segala perancangan, penat lelah dan wang yang dihabiskan untuk menjayakan aktiviti tersebut. Terima kasih yang tak terhingga kepada semua ahli keluarga, Kak Long sekeluarga yang sanggup turun dari Kuantan, Kak Lili dan Kak Linda sekeluarga yang bersungguh-sungguh menjayakan Hari keluarga ni. Kak Ros dan Ijal sekeluarga yang menggagahkan diri untuk join walaupun terkekang. Pinny yang sanggup balik dari Serawak. Daud, Imah dan Faiez yang mempunyai idea-idea kreatif yang membuatkan kami tak kering gusi... Dan tak lupa jugak buat Abah tercinta yang memang sporting untuk turut serta...Dan tak lupa jugak kepada keluarga aku sendiri, Wife dan anak-anak. Aku bangga ada korang semua sebagai keluarga...    

Oleh itu diminta semua ahli keluarga ku yang sporting-morting untuk memilih gambar manakah yang paling best sekali diantara semua gambar tatkala kita menyaksikan tayangan video parodi oleh Daud, Imah dan Faiez...( ada gambar yang tak ada, seperti Angah )...






































***Korang semua memang The Best!!!!.....

9 ulasan:

Anak Pak Muin berkata...

nice :)

Madam Lala berkata...

bestnyer ada family mcm ni.. sporting and supportive!

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

wah semuanya happy sungguh nampaknya :)

imah berkata...

Hahhha...mmg best la korg..xtaw nk pilih sapa...tp yg penting dan suma org ada ialah bentuk gigi yg mcm nk kokak org bila gelak besar..

imah berkata...

Mmg best la korg..susah skit nk pilih antara kpni ngn klili...tp yg plg best suma org ada bentuk gigi yg sma bila gelak besar..bentuk gigi yg cm nk kokak org tu...

Aku Bapak berkata...

tahniah menganjurkan program yg dpt menyatukan keluarga

p.i.n.n.y berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
p.i.n.n.y berkata...

Haha...mmg best..tp malu plk tgk muka sndiri..gelak x ingat dunia..

imah berkata...

Hahaha..gmbr angah blur..xpa..jnji enjoy!!

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails