Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 8 Januari 2013

Perancangan Tahun Baru Cina

Pada cuti hari raya cina yang akan datang, seperti biasa, oleh kerana ada cuti yang agak panjang kami merancang untuk buat family gathering dan mungkin akan diisikan dengan pelbagai aktiviti, seperti sukaneka, ( link, link ) aktiviti memancing, makan-makan dan terbuka kepada cadangan semua ahli keluarga...Acara kalau boleh nak dijalankan pada 9 ( Sabtu ), 10 ( Ahad ) dan 11 ( Isnin )Februari 2013.

Sukaneka Keluarga Haji Amir yang ke-2 tahun lepas...

Mulanya memang bercadang nak buat aktiviti kat Kuala Gula Santuary Resort Perak, tapi bila nak buat tempahan untuk tarikh di atas, tempat tu dah penuh...kecewa sungguh....Melepas nak makan kari ikan semilang dan ketam kulit lembut.....

Cadangan yang kedua nak buat di Amir Chalet, Sitiawan...tapi tak tau lagi, dia dah bagi feed back..

Mintak semua ahli keluarga Haji Amir untuk memberikan cadangan sebab boleh buat tempahan...In Syaa Allah..

***Semua diwajibkan memberikan cadangan....

7 ulasan:

Linde berkata...

X tau nk bg suggestion kt mn. Kalau kt Teluk Senangin camne?

Linde berkata...

Amir Chalet camne? Berapa rate dia & apa facilities yg dia ada?

imah berkata...

laaa..imah igt amir chalet tu umah abah..hahhaaha..hmmm...ok gak amir chalet ni..ataupun dekat damai laut yg hmpa penah p tu..ima x penah p lg..pastu apa kata kita buat pertandingn badminton....wahhhh..mesti best..

Khai faiz berkata...

kari ikan semilang, ketam kulit lembut... sedapnya

Halimaton Ibrahim berkata...

Assalamualaikum, waahhh meriah ni nanti! Cuti sekolah mmg hotel/chalet semua dah booked Yob!

Szafwan berkata...

Fadzliah Amir : kita swa homestay , pastu tgk dkt segari yg kt tmpat penyu telo......

Amir faiez berkata...

damai laut ok gak..bole wat aktiviti tpi pntai...tp klu cuti ctu mst rmai org..nt nk dpt tmpt pyah plak...yg amir chalet tu xtaw ap kmudahan yg ad..yg mnrik kt amir chalet ad ap??

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails