Member Kamcing Anak Haji Amir

Sabtu, 7 April 2012

Minat Anak-anak

Gambar ni memang dah lama dah. Masa tengah menyelongkar khazanah komputer terjumpa pulak gambar ni. Rasanya masa ni tahun 2008, Naufal tiga tahun dan Nabil pulak dua tahun. Ni masa mula-mula diorang guna kaler air.

Memang tak nampak apa yang diorang lukis. Abstrak agaknya...hehehehe....

Saja bagi diorang pendedahan awal tentang kaler air ( water colour ). Masa ni nampak kecik je diorang. Sekarang ni badan melawan-lawan sama naik. 

Bersemangat....walaupun hanya memakai pampers...( Nabil )

 Gaya mencampur kaler...macam pro..





 Hasilnya....Naufal
 Nabil...

 Akhirnya tertidur keletihan.....
***Semoga berjaya..!!

10 ulasan:

pena rozie berkata...

Same gan sitwin suka caler-caler...

ummiarissa berkata...

kalau anak saya tak cukup kertas dicontengnya pulak lantai...haru...nabil punya cantik!

Amir faiez berkata...

kecik lg naufal ng nabil tem ni....skg melampau2..hehe..

Syakir Rahman berkata...

hahahaha...kiut nyer ^_^

NISA KHAIRI berkata...

comelnya..agak lama ya menyepi..saya pun sngat busy skrg,jemput la dtg kdai souvenier and home deco saya kat seksyen 18,depan tesco ya

che mid berkata...

minat nabil punya gak..

MOH KEMBARA berkata...

Salam Yob,

ha ha ha jangan diajor lukih kat dindin...mampuih nak bersihkan!

p.i.n.n.y berkata...

like father like son...

KhaiRin : anies berkata...

ada simpan lg x lukisan tu? kalu ada simpan n frame kn..da bsr nnt br mereka tau betapa kreatif nyer mereka hehehe

imah berkata...

wow..kecik2 lg dh tunjuk bakat..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails