Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 20 September 2011

Adik






Hari ni tak ada cerita berkenaan puasa atau hari raya, hanya ingin berkongsi cerita tentang keluarga aku. Gambar di atas adalah Faeiz Amir ( adik aku yang bongsu ) dan Uqaiel ( anak aku yang bongsu ). Persamaan diorang ni ialah, kedua-duanya aku panggil dengan panggilan 'Adik'. Jadi kadang-kadang kalau aku panggil sorang, dua-dua akan terperasan dan menyahut.....Hehehehe...

19 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

hahahaaa...sama macam dkna...akak sumer panggil adik..so anak dia pon pandang jugak..kadang kadang kerna perli dengan anak saudara sebab mak dia panggil ciksu 'adik'...hihiiii :p

Adylia Qarissa berkata...

p/s : yer ker nie anak bongsu?? tahun depan kut ada gegel lak jadi bongsu :)
hohohoooo

KhaiRin berkata...

org yg dipanggil adik ni = manja kn?

Ct Aja berkata...

wah header baru...hi3...

Dr. Ben berkata...

satu panggil adik satu lagi adek.

ummiarissa berkata...

anak saya yang ke 5..panggil adik...yang last pun panggil adik..sebab ingatkan takde no 6...sampai sekarang yang no 5 bahasakan diri adik..apa nak buat?...

miloais berkata...

sokmo anak bongsu di panggil adik...
macam adik iols lah.... yg bongsu
sampai la ni pun tetap gak weols panggil adik... tho heols dah berkeluarga

MOH KEMBARA berkata...

Salam Fazli,

Gini, sorang pangge 'Adik Kecik', sorang pangge 'Adik Besar'...amacam?

Prince Halilintar berkata...

dah dua2 panggil adik mmg menyahut la dua2..kene panggil nama je senang..hehe

Daddy Ziyyad berkata...

kena panggil sorang 'adik besaq'..sorang lagi 'adik kecik'

haha

Cikli berkata...

adiiikkkk..... 2-2 datang. haha

Yan berkata...

kenapa lah di panggil anak yg keccik tu adik.. apa tak adalagiyg menyusul ke????

Chik Att berkata...

memang yang kecik... dah tentu lekat nama adik... samalah kita ...

L berkata...

waaaa. sonoknya ramai sedara,, huhu

dah sembahyang belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

Amir faiez berkata...

hahaha...ad gak entry psl adk eh...jgn psal zoo suda...tula hmpa xmau pgl nama len...brad ke...an dy ke...hehehe..

che mid berkata...

Salam Lebaran, Maaf lama tak jenguk ada problem sikit dgn blog akak. Skrg dah pindah ke 'rumah' baru, jgn lupa ikut ya..

Eh, rupa awak mirip ayah ya..

Ila berkata...

hehehe..comei jer bila jadi macam tu kan..satu adik besar,satu adik kecik

khairul berkata...

singgah pas terok kena hacked

imah berkata...

eh..cmne ade entry pasal adik ni..mna entry pasal imah..ni x bleh jd ni...hehehehe..adik..adik...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails