Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 30 September 2009

Sedikit Video Klip Rayaaa.....!!!!!


Assalamualaikum semua..... Salam Aidilfitri buat semua. Harap maaf sebab tak sempat nak update seperti yang dijanjikan kepada K.Long iaitu pada 9 atau 10 syawal. Terlalu sibuk sementelah pula internet punye la slow...Nak bukak blog pun tunggu berejam, tu belom upload gambar lagi.

Sementara menunggu semua gambar Hari Raya di upload, layan la dulu klip video ni yang di ambil pada pagi raya dan tidak di ketahui siapa yang menangkapnya....
video

Dalam klip ni rasanya semua orang baru bersiap-siap tuk bersembahyang sunat aidilfitri, tapi tengok K.Long selamber rock jer mengunyah kueh raya...Hehehehehe...( mungkin sebab bulan posa tak leh makan pagi, tak bagi can....jangan marahh....)



6 ulasan:

imah berkata...

bestnya tgk video ni...teringat time pagi raya 2..best sgt2..tetibe rsa sedih lak..nk rya blk!!!!...waaaaaa....ari rya taun ni plg best..pendek kata,semua org best la..cayalah ank2 haji amir..

Fadzli Amir berkata...

Nampaknya Imah sorang je la yang bagi komen....

Fadzli Amir berkata...

Tolong la komen, sape yang amik video tu & lain2 storey..hehehe...;p

imah berkata...

2la pasal...mne gi semua org tah..xkan jait manik lg kot..rya dh abis..hehehe...abg li,imh pun xtau sapa yg amik video ni..time ni imah mndi kot @ tgh siap dlm bilik..tp imah rsa video ni amik menggunakn camera kros..myb ank2 kros kot..imah rsa time ni semua org p salam abah seblm abh p semayang rya..yg laki2 semua tgh siap nk p smayang rya..pas2 time ni semua ank2 sedara 'mengepau' duit rya dr bapak2 sedara..

fazlinda berkata...

assalamualakum..... baru dpt jenguk blog ni. bukan sibuk jht mnk tp sibuk ngan kain yg bertimbun2 kt rmh ni + jmptn open haus. jeles je tgk video klip ni. tu la yg mls nk komen tu.......

p.i.n.n.y berkata...

assalamualaikum..bukan x nak komen tp x dpt nk sign in.intenet problem skt mggu lps..pini pn rasa anak2 k ros yg amik video ni..x sabo nk tgk gmbr2 raya kt cni..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails