Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 9 Februari 2015

Selamat Datang Puteri Ku..

Assalamualaikum...
Dah berbulan-bulan rasanya aku tak update blog. Sampaikan seorang kawan menegur kenapa lama tak update...( terima kasih kepada silent reader Encik Md Rizal )...Membuatkan aku rasa macam terjaga dari tidur yang agak panjang...Memang banyak benda yang aku nak coretkan, cuma keadaan tak mengizinkan. 

Alhamdulillah, syukur kehadrat Ilahi kerana telah melengkapkan keluarga aku dengan kehadiran seorang Puteri buat kami sekeluarga pada 20 Disember 2014 yang lalu. Mungkin itu salah satu sebab kenapa sekian lama aku tak dapat update kat sini. 
Sekali lagi perasaan berdebar-debar yang sama ketika menunggu kehadiran 3 anak yang terdahulu aku lalui. Tapi lagi hebat debarannya kerana dulu aku boleh bersama dengan wife dalam labour room, tapi yang ni tak boleh sebab kena operate. Aku hanya menghantar dengan pandangan sayu dan doa je.

Terima kasih buat semua saudara-mara yang datang melawat waima dari jauh. Semua ucapan tahniah hanya layak diterima oleh Cik Wife yang bersusah payah melahirkan anak kami yang keempat ni. Dan terima kasih jugak buat anak-anak yang banyak membantu. Dah boleh menolong dah abang-abang ni, sidai kain, angkat kain, pergi kedai.Ingat lagi malam 20 hb tu lebih kurang pukul 11.45 malam, 3 orang anak lelaki aku ni la yang sama-sama tolong basuh dan menanam uri di kawasan perkuburan, nanti boleh ceritakan kepada adik perempuan depa bila dia dah besar.

Alhamdulillah...sekali lagi kerana melengkapkan kami dengan kehadiran Puteri bernama Dhia Irdeena....

Saat yang sangat mendebarkan...mata tak lepas dari memandang...

Semasa baru berusia beberapa minit..

Kegembiraan yang terpancar dari wajah abang-abang...


Tok we dan Mak Tok yang datang melawat...terima kasih..
Tok Wan dari Perak pun datang dengan kakak dan adik-adik serta anak saudara...Terima kasih...

Dhia lah pelengkap hidup kami...

8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

comelnya tahniah

Daddy Ziyyad berkata...

tahniah bro!!

Memang dah lama betul tak update! haha

Mie berkata...

Tahniah atas kehadiran ahli baru...

Chik Att berkata...

TAHNIAHHHH .. bunga di kelilingi kumbang2 .... moga menjadi anak yng solehah Dhia Irdeena

fadzli Amir berkata...

Terima kasih Nurzakiah Hanum..

fadzli Amir berkata...

Terima kasih Doc....memang lama...heheheh

Md Rizal berkata...

Alhamdulillah...Tahniah En Fadzli

fadzli Amir berkata...

Terima kasih En Rizal...

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails