Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 27 Februari 2015

Family Day 2015( Hari Ukhuwah )-Part 1

Alhamdulillah...Setelah seminggu berlalu akhirnya dapat juga aku mencoretkan cerita tentang kami, keluarga Haji Amir kat sini...Seperti yang dinyatakan pada post yang lalu, Link. Kami sekeluarga berjaya menjalankan segala aktiviti seperti yang dirancang. Alhamdulillah...

Diantara aktiviti yang dijalankan adalah program ziarah seperti yang tertera di jadual post yang lepas.
Setelah sampai ke Sekin Hotel pada petangnya, kami pergi menziarahi keluarga Pak Cik Ahmad Saidi yang mana bakal menjadi Bapa Mertua adik aku, Firdaus Amir @ Daud.

Terima kasih kepada Pakcik Saidi dan keluarga yang melayan kami dengan ramah. Malam tu kami dijamu dengan bihun goreng...Perghhh...!...lazat....
Kakak-kakak kami disamping 'Bakal' isteri dan bakal Mak Mertua Daud..
Alhamdulillah....InsyaAllah nantikan khabar yang gembira dari kami, InsyaAllah...

**Aku doakan agar perhubungan ini berkekalan hinggalah ke majlis akad dan terus ke akhir hayat...Aminn

3 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

wahhh tahniah!! x lama lg berminyak laa mulut ;-)

Azian Elias berkata...

salam

dah lama tak dengaq cerita,, suka tgk activity yr family ni.. sentiasa bersatu..

imahleo_amir berkata...

alhamdulillah..fd kali ni sgt best dgn kerjasama yg baik dr semua :)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails