Member Kamcing Anak Haji Amir

Selasa, 27 Mac 2012

Showhouse Part 1

Assalamualaikum semua.....
Rasanya memang dah berabuk setebal 4 inci blog Anak Haji Amir ni. Baru sekarang ni la aku berpeluang nak menjenguk kat sini. Mintak maaf la kat semua sebab membiarkan korang semua datang ke sini tapi takda apa-apa yang baru kat sini dan terima kasih pada yang masih sudi singgah. InsyaAllah aku akan membalas kunjungan korang....
InsyaAllah, mula dari sekarang aku akan cuba memulakan semula membuat post-post yang memang lama dah ditinggalkan, walaupun banyak bahan-bahan untuk dijadikan entry, cuma masa tak mengizinkan.

Diantara sebab-sebab aku memang tak boleh untuk mengupdatekan blog ni ialah kerana, ni showhouse aku ni.....( walaupun ada sebab-sebab lain..) Jom kita jengok...!!

Diantara lakaran mula yang aku buat untuk show house ni...



Ni pulak apabila aku punya lakaran tadi diterjemahkan menjadi lukisan 3 dimensi...






Yang ni pulak Semi-D showhouse aku yang baru dilahirkan...





***Tunggu sambungan entry ni....!!!!

15 ulasan:

ummiarissa berkata...

baru je sebut2 tadi (betul,serius)..tiba2 ada pula entry baru...hmmm memang panjang umur ni..

Fadzli Amir berkata...

Alhamdulillah....ada gak org yg sudi...mekasih....hehehe

Lya Colours berkata...

wah hebat. cantik design 3d tu. nampak moden dan sophisticated

Pen Biru berkata...

wah..ini betul2 taste sy ni..brapa juta hrga umah tu?

Daddy Ziyyad berkata...

lawa!!! tunggu lah saya jadi jutawan, saya hire awak design rumah saya..haha

Mie berkata...

Fuh fuh tiup habuk dulu...

Wah rumah sapalah tu, cantek banget...

Edy Fee berkata...

wow !!!!
terbaik la..mmg cntik...modern desin idaman aku..tahniah bro!!!

KhaiRin : anies berkata...

welcome back!
show house tu kt ne ya?

Liza @ Adzriel AB berkata...

amboi2.. indahnya .. tinggi beno tu.

MOH KEMBARA berkata...

Salam Yob,

Cantik nar...boleh akak minta buatkan bilik utk akak nanti!

~najwa~ berkata...

salam kenal,
interior designer ka?

ehem, kot nanti rumah kat SP siap bole tanya part designing rumah pulak ;)

Dee berkata...

salam kenal..wow..pandainya mereka rumah..pasti cantik hasilnya nanti tu..

My Life My World berkata...

Wah! sangat teruja akan nengok hasilnyer. Sangat berkenan. Syabas Betha, kau buat akak bangga. Erkk... agak agak fee nak upah adik hias rumah akak mahal tak ... hehehehe

Amir faiez berkata...

ni uma abah bnyak part yg nk kne wt dlm2 tu...nt rya xdak la org tnya sal plih kaler dah...hahaha..epepon Congrats!!!

imah berkata...

terbaek..nti design umah imah plak..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails