Member Kamcing Anak Haji Amir

Isnin, 2 Januari 2012

plan untuk next event

salam semua....

kepada semua anak-anak haji amir...bilakah masa yang sesuai untuk mengadakan sukaneka untuk kali yang ke-2..kalau ikut plan nak buat grand sikit...so...dicadangkan untuk mengumpul wang sebanyak RM20 sebulan untuk event tersebut..

ni adalah tarikh-tarikh yang dicadangkan..

1) 21-29/1/12
2) 10-18/3/12
3) 26/5-10/6/12
4) 18-26/8/12
5) 10/11-25/12/12

diharap semua anak-anak haji amir dapat bekerjasama dengan memberikan respon secepat mungkin..apa-apa boleh call pengarah projek a.k.a faizal amir atau penolong pengarah iaitu fazlinda amir..

harap maklum..sekian terima kasih...

12 ulasan:

imah berkata...

Hi semua...imah xkesah bila2..tp cuti sekolah yg bln 6 tu ok gak..tp date ni kne decide awal skit la..nk booking cuti..sekian...

p.i.n.n.y berkata...

emmm cuti hujung tahun ok kot..dpt kumpul dana byk sikit..pas2 dpt buat perancangan yg lebih rapi..apa2 pun pini ikut je mana2 tarikh yg sesuai...

MOH KEMBARA berkata...

Salam Yob,

Ha ha ha...blog Yob ni dah jadi macam buletin board! Selamat menjalin silahturrahim anak2 dan cucu Haji Amir!!!

Pen Biru berkata...

sy nk jd sukarelawan or pengadil boleh ke?heheheh maklumlah sykan pihak berkecuali.hehe

khairul berkata...

xtvt yg baguih sgt2..shoutbox x buat len ka fadzli?

Arizakiah berkata...

Wah!!!projek untuk 2012 dan terancang ye...bagus..bagus...

KhaiRin - anies berkata...

nk join skali bleh? hehehe

wan nurul hezrina berkata...

wah perancangan menarik sudah ado

Ct Aja berkata...

bagusnya merancang awal2... jgn buat musim ujan dah la ye..hihiih

Potrait Admirer berkata...

salam pekenalan bro .. perancangan yang menarik :)

Edy Fee berkata...

hehehe rjinnye buat sukaneka.mmg meriah la

L berkata...

pergh bagusnya ada program keluarga..=)

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails