Member Kamcing Anak Haji Amir

Sabtu, 31 Mac 2012

Showhouse Part 2

Syukur Alhamdulillah...Akhirnya siap jugak showhouse ( link kat sini )aku ni. Setelah bersusah-payah sampai bergaduh-gaduh dengan site supervisor dan kontractor lagi. Sampai kena mintak tolong daripada adik dan kakak aku lagi la...( mekasih Imah dan Kak Long ).

Tapi akhirnya diorang berpuas hati dengan design aku ni, tu yang membuatkan segala penat lelah terbayar sudah. Walaupun sekarang ni masih lagi kena pergi ke sana untuk menguruskan beberapa masalah kecil.

Jom tengok kesudahan ( macam filem pulak, kesudahan ) showhouse aku ni...

Exterior View...

Living area dan Dining...

Dry Kitchen..Open..

Guest Bedroom...

Living dan Foyer...

Dining..

Bedroom 2..

AV Room..

Family Hall..

Master Bedroom..

***Hari ni aku dijemput ke majlis pelancaran showhouse ni, tapi malas aku nak pergi dok umah lagi best...hehehehe...Sape-sape nak pegi buleh la kat Simpang Empat Tambun, seberang Perai Selatan...

9 ulasan:

Chik Att berkata...

saya suka dry kitchen nya ...cantik

My Life My World berkata...

Cantik sangat ... nampak cosy. Kalau duk dalam tu, sure tak moh keluar punyer :) TAHNIAH!

KhaiRin : anies berkata...

cantik..mesti smpi 1m ni

Fadzli Amir berkata...

Khairin : anies - harga rumah sahaja 700K ++, interior 300K++...total 1M++

ummiarissa berkata...

cantik sangat...rumah impian semua orang ni...tak termampulah saya..mampu tengok je...

ummiarissa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ummiarissa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Amir faiez berkata...

waaa...lawa2...

imah berkata...

wahhhh..gler la terbaekkkk...brerapa ratus 1 unit???cm nk beli je..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails