Member Kamcing Anak Haji Amir

Rabu, 6 Julai 2011

Aku terima.....Hadiah !!!

Baru je aku nak keluar dari office, nak pergi melawat tapak ( site ), posman datang. Sekali aku tengok satu kotak besar...dan dia menyebut nama aku. Uih.!!! besarnya bungkusan. Baru aku teringat yang aku ada dapat hadiah dari kawan sebloger, Cik Li .


Heheheh....terasa hepi pulak di pagi-pagi yang suram ni, bila dapat bungkusan.


Bila balik rumah, aku baru bukak. 2 bungkus keropok ikan.!!..Terima kasih la Cik Li, di atas hadiah tu. Terharu aku dibuatnya...


Bungkusan yang dihantar Encik Posmen..


2 bungkus keropok ikan...

Keropok Mek Yah, Pengkalan Setar..


***Tak berkesempatan lagi untuk merasa keropok ni...Hehehehe....Terima kasih daun keladi..!!!

16 ulasan:

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

pemurah betul cik li tu ya

Pengakuan yang tulus dan jujur

Chik Att berkata...

huihhh sedap tuuu ....

bunga berkata...

wah...suker2..feberet ni..

Daddy Ziyyad berkata...

cepat goreng petang ni!

~haha

Che Mid berkata...

Salam kenal, akak folo ya..

toyolkiut berkata...

sedap nya..
goreng cepat2 skit, pas tu pos kt TK lak..
hehe..

Ct Aja berkata...

wah keropok trgganu, bestnye...hi3

imah berkata...

wahh...bestnye dpt adiah..mekasih pd cik li..hehehe

Cikli berkata...

mek yah kata thanks sebab promote keropok dia.
no talipong dia ada tu kalau tak cukup haha.
elok balik kampung bagi abah rasa ikang tambang special mek yah.

Ila berkata...

wah,bestnyer dapat hadiah keropok tu

khairul berkata...

rezki2

Bigdaddyz berkata...

ini baru betul2 rezeki ...hehe:)

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip tip cuci enjin kereta

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...

rezeki tuuuuu... tak disangka2 pulak

mek yah berkata...

TERIMA KASIH BANYAK2 KRANE PROMOTE KEROPOK MEKYAH.. :-) MEKYAH BRU JE BUAT BLOGGER

mek yah berkata...

Add FACEBOOK mekyah .. Kamariahmamat013@yahoo.com :-)

Khairul Nizan berkata...

terbaikk.. keropok mek yah mmg terbaik..

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails