Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 23 Julai 2009

Video Klip artis Di Kampung Padang Serai



Kita berhibur sikit dulu , jangan hiba-hiba baca post sebelum nih..Sementra nak tunggu post baru siap, layanlah dulu video klip nih yang dijayakan oleh Safwan, Fildza & Amirul Hakim(Angah).Video Klip nih dah lama dah, kalu tak silap tahun lepas punya. Yang empunya ideanya ialah Adik Faiez, dia lah jurukamera, dia la director, dia la yang arranged tempat pengambaran semua-semua dia ( termasuk bancuh air teh & buang sampah sekali ) sehingga terhasillah video klip nih.... Lokasi kat belakang rumah abah, tempat kopek kelapa ngan bersiang ayam ( kalu sembeleh ayam la )

Mungkin ada diantara ahli keluarga kita yang dah tengok klip ni, tapi bagi yang belom tengok tu, layannn....

Sepatutnya ada satu lagik klip nih, yang Fildza menyanyi, eh miming tak tau mane pegi tah...Sapa yang ada buleh ler bagi..

13 ulasan:

fazlinda berkata...

camne ni..... anak org PAS ngan TABLIGH jadi artis nih.... ish ish ish. nasib baik yg sorang tu anak coach bola. sapa la mak bapak dan tok wan diorang ni?

Fadzli Amir berkata...

Ngelat nampak....Rasanya yang tu anak orang yang tadarus quran tahun lepas tu....he..he..he......

Fadzli Amir berkata...

Bukan apa, saja nak tunjuk keadaan belakang rumah kita tu....tuk di komersial kan....

fazlinda berkata...

agak-agak co. ape yg berminat nk buat komersial kt belakang rumah abah. Akak takut nnti abah kata "buang masyaaa ja....". kalu depa lmbt shooting mesti kena tengking ngan abah. Keputusan abah muktamad tau.....

pija99 berkata...

siapa yg pakai serban kat ats kpl die tu? mcm sean kingston
je.ni nk tanya ni siapa yg rmbut kerinting tu haa...mcm fazlinda je mmm...

imah berkata...

yang plg mahal dlm video clip ni adalah tv merah ngn penyakar sampah..kl xdpt approve dr tok wan 2 xde la videoclip ni..

p.i.n.n.y berkata...

ada satu lg yg mahal dlm video clip ni..reban ayam belakang tu..kalau xde kan x menarik pemandangan..apsal pini nk ltk gmbr kt follower tu x dpt..tensen btol..dh byk kali dh buat...

Fadzli Amir berkata...

mana tau, nanti nak buat iklan kelapa sawit ka kelapa bali ka, kelapa laut afrika ka....buang masyaaa...
Oii pija dah jadik folower, caya la pija. Yang rambut kerinting tu namanya Siti Salpijjaa...k semut pun tak mati..he.he..he..
Tv tu kalu ada tu buleh masuk muzium tu, nak pulaih chanel dia ketak..ketak..nantilah buat crita pasal tv tu, ada crita best tu...tungguu...

benzema berkata...

the handsome man who wore the sereban is abang machos

kyuNYMsukida berkata...

wahahahahaha!!
=]

safwan10 berkata...

who is kyunymsukida.I never seen before my granpa has a korean son.

Fadzli Amir berkata...

She's not korean la Safwan, but she's mixed perak with kelantan....so she's PERTAN!!! hehehehe.... sorry Tasneem....Gurau jer

kyuNYMsukida berkata...

to safwan:
oii budak! ahahaha.. =]
follow blog kak tasneem yep
www.heartbreakeraway.blogspot.com

to pakNJANG:
PERTAN??
aa..pertan pown pertan la..
=]

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails