Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 28 Februari 2014

Family Day 2014-Part 2 ( Pagi Sukaneka )

1 Februari 2014 bersamaan hari Sabtu.
Setelah sampai sehari sebelumnya, LINK kini tiba hari kedua kami di Port Dickson.
Pagi tu selepas bersarapan, sementara ,menunggu kedatangan organizer sukaneka, kami lepak-lepak dulu kat padang belakang apartment.Yang bebudak ada yang main kat taman permainan. Manakala yang remaja main bola beramai-ramai.Yang mak-mak hanya duduk-duduk memerhatikan anak-anak...

Memang best dapat lepak beramai-ramai secara bersantai sambil bersembang dengan ahli keluarga...Buang semua masalah jauh-jauh....

Acik melayan sepupu-sepupunya....Kalu ada izzat leh geng ngan acik ni...

Naufal dan Irfan
Uqaiel dan Aisy pun nak naik jugak...

Aina dan Basyirah, BFF...
Yang lelaki, main bola...yang tengah tu kera yg kena kejar bola...

Irfan kot yang jadi...
Aisy...naik kuda sorang-sorang...
Mak Teh dan Mak Uda pun teringin gak naik besi jongket ni....ngan Basyirah dan Aina..
Farha, Kak Lili dan Kak Linda...
Abah, releks je...dia pun semestinya suka...
Yang perempuan semua berseluar batik...
***Nantikan sambungan..!

3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

enjoy

Fazleyatul Aini berkata...

family korang memang happening la

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

waa...seronoknya keluarga besar ...boleh main bola buat team sendiri :)

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails