Member Kamcing Anak Haji Amir

Jumaat, 12 November 2010

Pergi Memancing

Peristiwa ni berlaku dah lama dah, cuma sekarang je baru dapat siapkan kartun dia...selepas ni lah minat untuk memancing datang semula...




**Moral of the story,
1) Jangan menipu dan jangan memaksa orang lain menipu
2) Kalau nak menipu jugak, agak-agak la, jangan la sampai tak logik...

11 ulasan:

fazlinda berkata...

cannot read la, too small. dah click on image tapi tak de pape pun.....

Amir faiez berkata...

xnmpak la ape die tulih..klik image pon xnmpak jugak..tp dlm katun tu ad karektor adk x???xnmpak tu yg xpsti tragedi yg mna..hehe..

Amir faiez berkata...

hehe..ni yg bli keli 3kilo puyu 5kilo tukan???kan??pi mncg punyala awai.. pkul 7 p dah..tp 1 ikan pon xsngkut..last2 tepakse le memperdaya org2 dirumah especially abah yg perli kaw2 psl xdapt ikan..

Fadzli Amir berkata...

Sorry bebanyak kepada semua, ada masalah teknikal sikit....tapi sekarang dah ok dah....silalah klik image semula dan tinggalkan komen...

imah berkata...

hahahahaha...best2..time ni imah ade kt umah n kami kt umah x caya langsung sbb ikan 2 sgt bersih(kl pncing ikan 2 cm comot ngn pasir2)n siap ngn plastik wrna merah cm beli kt kdai...pas 2 byk sgt plak..hahaha
akhirnya terlerai sudahhhh 1 rhsia..kuikuikui...imah dh agak dh...
tp best la wat cm komik ni..good job!!!!

Amir faiez berkata...

abg li mna character adk????adk pon ad dtempat kjadian...unfair ar gni...

SZafwan berkata...

msa dh blek umah,diorang x prcya yng kta dpt ikn sbb bnyk sngt tpi dh terkntoi apbla abh mlihat muka sfwn dgn rsa curiga....abh pun tnya la sfwn...sfwn pun dipksa shingga x lrt dn akhirnya mmbritahu jga....

imah berkata...

hahaha..kesian kt adik..imh pun confius adik ade ke x time ni..hehehe..myb adik la yg jd cameraman yg merakam kn segala kejadian ini..kuikuikui

Fadzli Amir berkata...

Sorry bebanyak adik....memang terlupa langsung yang adik ada jugak masa tu....memang tak in gat langsung, mungkin sebab dah lama sangat...takpa nanti A.ll buat next kartun, try carik cerita yang adik ada....heheheh

p.i.n.n.y berkata...

hahaha...memang lucu..apesal pini x tau pun kisah ni...

fazlinda berkata...

finally managed to read this comic. very funny, interesting and nice sketch. good work, congrats.... really enjoy it.

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails