Member Kamcing Anak Haji Amir

Khamis, 26 Ogos 2010

Selamat Hari Raya...

Hehehehe....Ni bukan sebab tak beredan-redan sangat nak menyambut raya, tapi dek kerana design tuk kad raya yang dibuat dah siap, jadi apa salahnya publish kat sini....

Selamat berpuasa dan selamat berhari raya....

6 ulasan:

Abhamz berkata...

salam, cantik design kad raya tu, bolehle tempah satu....tak ade saje acah2.....walau apapun selamat berpuasa dan berhari raya.

imah berkata...

salam...
cntik la kad rye ni..nk 1 bleh???hehehe
abg li imh nk tempah kad rye tp depan 2 muka imh..:)

selamat berpuasa n selamat ari raya aidilfitri!!!!

Ashraq Salahuddin aka Sharkox berkata...

Buat sendri?
Stroke macam Aie punya eh..
BTW, lawa kad tu..leh buat duit

Sharkox
Cerita Budak Hensem dari Sintok

p.i.n.n.y berkata...

taun ni xde pos kad raya lagi ke kat pini yg jauh di perantauan ni..hehe...

selamat hari raya...!!

Fadzli Amir berkata...

Abhamz-Time kasih,kerana sudi jengok...hehehe...kalu nak tempah kena order 5 bulan sebelom posa...acah je

Imah-Nak ode kalu, deposit kena taruk dolu...heheheh

Sharkox- Thanks koz sudi singgah sahuuurrr...Yo la buat sendiri, ditemani oleh isteri dan anak2 yang nak main kaler..Memang la, aku ni dari dulu peminat si AIE nisampai sewaktu dahulu, siap dengan tulisan aku tiru...Kad tu bukan tuk dijual, tu untuk sendiri2 je, tak da masa la...

Pinny- Sorry la pinny, ekonomi meleset la, bukan pinny je tak dapat, semua tak dapat kecuali abah...setem mahai macam gajah!!!!

Maria Menado~ berkata...

cantik. baru perasan hasilnya.. hari tu tak siap lagi.. keatifnya.

Mungkin suka nak tengok ni...

Related Posts with Thumbnails